Emma's Tax Law

Samenwerking partners
Emma's Tax Law

Samenwerkingen

Mijn netwerk

Ik hecht veel waarde aan goede samenwerkingen en professionele partners. Door de kennis van experts op andere vakgebieden en ondersteuning van deze experts kan ik jou nog verder helpen. 

Met al mijn partners werk ik op een fijne manier samen. Ik ken hun werkwijze en dat is ook in het belang van onze samenwerking. Zo kan onze samenwerking ook een stapje verder getild worden. Dit is in het belang van jouw bedrijf.

Administratie uitbesteden 

Kim Soemers – Virtual Green Business Support

Hi, ik ben Kim!

Virtual Assistant en Efficiëntie Expert. Ik help ondernemers met het efficiënt inrichten van hun bedrijf en het optimaliseren van de processen, zodat zij veel minder tijd kwijt zijn aan randzaken, meer tijd hebben voor hun onderneming en vooral een stuk rust hebben voor zichzelf.

In 2020 ben ik begonnen als Virtual Assistant, maar ik merkte dat dit niet genoeg eer aan mijn werk deed en zo ben ik verder gegroeid als Efficiëntie Expert.

Help nodig met het invoeren van jouw administatie? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Kennismakingsgesprek inplannen?

Kim Soemers
Merel Adema

Juridische documenten opstellen

Merel Adema – De Law Studio

Hoi, ik ben Merel!

Jurist die ondernemers helpt met het opstellen van juridische documenten. Zo hebben zij zekerheid en geen omkijken meer naar de juridische stukken. Zij kunnen zich weer volledig richten op hun eigen onderneming.

Waarom juridische documenten van belang zijn lees je in deze blog.

Kan jij wel algemene voorwaarden, privacy verklaringen of andere juridische documenten gebruiken? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.  Neem snel contact met mij op.

Get In Touch

12 + 10 =

0615331011
Emma@emmastaxlaw.nl