Over Emma's Tax Law

over Mij

 

Emma Verschure is de oprichtster van Emma’s Tax Law.

 01. transparantie

Het is jouw onderneming en het is jouw geld. Daarom staat transparantie bij mij op nummer één. Ik wil dat jij begrijpt wat er in jouw onderneming gebeurt en wat ik doe.

02. Betrouwbaar

Een samenwerking waar je op kunt bouwen, is voor mij heel belangrijk. Ik kom mijn afspraken altijd na en zal je altijd op de hoogte houden.

03. Betrokken

Ik ben van mening dat je pas écht resultaat gaat zien als je goed op elkaar ingespeeld bent. Hierom doe ik geen eenmalige opdrachten. Ik vind de band met de klant enorm belangrijk, dit is ook terug te zien in mijn dienstverlening.

Tax PROFESSIONAL

Een team van professionals

Emma Verschure

Emma Verschure

Oprichtster

Mijn naam is Emma Verschure, ik ben de oprichtster en eigenaar van Emma’s Tax Law. Ik ben belastingspecialist en ik kijk mee met alle boekhoudingen. Ik houd ervan om de financiële kant van ambitieuze ondernemingen uit handen te nemen en advies te geven waar dit nodig is!

Ik heb Fiscaal Recht en Economie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn stage gedaan bij Grant Thornton Curaçao en bij EY Den Haag. Daarna heb ik de premaster Fiscaal Recht gedaan aan de Universiteit van Tilburg. En momenteel doe ik daar de master Fiscaal Recht. Gedurende deze weg heb ik mijn interesse voor ondernemerschap en financiën ontwikkelt: ik wil ambitieuze vrouwelijke zzp’ers helpen om van hun belastingen een feestje te maken!

In de toekomst hoop ik mijn team uit te breiden. Mijn doel is om te laten zien dat boekhouding en belastingen helemaal niet saai hoeft te zijn, maar juist makkelijk en leuk kan zijn en bovendien geld kan opleveren!

Hoe het allemaal begon

Het ontstaan van Emma’s Tax Law

Emma’s Tax Law is op 15 januari 2020 ontstaan. Tijdens gesprekken met meerdere influencers kwam ik erachter dat zij niks snapten van hun belastingaangiften en de boekhouding. Ik beleefde daarentegen veel plezier aan dit onderwerp, ik heb niet voor niets een studie hierover gevolgd! Op dat moment is Emma’s Tax Law ontstaan: een bedrijf dat ambitieuze vrouwelijke zzp’ers helpt met de boekhouding en belastingaangiften! 

Omdat ik zelf ook actief ben als blogger en influencer, weet ik goed welke belastingvragen in deze branche spelen en hoe de boekhouding gedaan dient te worden. Geen zorgen, ook met ondernemingen in andere branches heb ik voldoende ervaring. 

Ik help jou graag met het krijgen van inzicht in jouw onderneming. Het is jouw geld, dus het is voor mij van belang dat jij weet wat daarmee gebeurt en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij dit allemaal begrijpt. Ik wil al mijn klanten graag leren kennen en ik houd ervan om langdurige samenwerkingen op te bouwen. Ik ben van mening dat beide partijen hier veel aan hebben!

Emma's Tax Law

Waar ik jou het beste mee kan helpen

Boekhouding

Ik help jou met de volledige boekhouding van jouw onderneming.

Omzetbelasting

Ik help jou elk kwartaal met de aangifte omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Ik help jou met de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Wat klanten over mij zeggen 

Ik ben heel erg blij dat jij de belasting dingen voor mij regelt. Ik heb er nul verstand van en wil er ook eigenlijk nul verstand van hebben. Ik merk dat ik alles wat over belasting gaat niet fijn vind dus zo heerlijk dat ik iemand als jij in vertrouwen dat kan laten doen.

Ik heb er geen zorgen over omdat ik kan voelen dat het in goede handen is bij jou. Daarnaast vind ik dat je mij super goed op de hoogte houdt door je post op Instagram. Je bevlogenheid en je passie hiervoor geeft me rust. En eigenlijk kan ik alleen maar denken ga zo door. Ik kan als ik vragen heb bij je terecht en je reageert altijd snel dus ik heb niet het gevoel dat ik onzichtbaar ben voor je.

Dus dikke vette complimenten voor jou!

Brigitta

BvdB Coach

Afgelopen jaar was ik met spoed op zoek naar iemand die mijn aangifte inkomstenbelasting kon verzorgen. Online vond ik Emma’s Tax Law. De aangifte moest op korte termijn worden gedaan en Emma heeft dit ruim voor de deadline voor mij geregeld.

Ze was (nog) niet bekend met mijn online boekhoudtool, maar dit heeft ze zich snel eigen gemaakt. Ze is heel benaderbaar en zelfs te bereiken via WhatsApp. Daarnaast rekent ze een vriendelijke prijs!

Ik zou Emma zeker aanbevelen en ik zal ook komend jaar weer gebruik maken van haar diensten!

Ilona

Wanderjewels.nl

Wat vind ik het fijn dat jij mijn boekhouding doet! Waarom ik dat zo fijn vind? Ik kan altijd met al mijn vragen bij jou terecht EN ik krijg altijd snel antwoord, waardoor ik verder kan met de boekhouding en/of direct duidelijkheid hebt.

Ook deel jij hele handige tips en weetjes via Instagram, waar ik al heel veel van heb kunnen leren. Je zorgt ervoor dat het doen van de boekhouding zo simpel mogelijk is voor ons als klant, door je te verdiepen in de verschillende boekhoudtools. Zo ben ik overgestapt naar Paperdork, waar ik erg tevreden over ben. Het is niet duur en het systeem is erg gebruiksvriendelijk.

Ga zo door! Je bent een topper en ik hoop dat we nog lang kunnen blijven samenwerken.

Sanne

Femmefatalefashion.nl

Ik zat met de handen in het haar toen ik voor het eerst mijn omzetbelasting moest indienen! Via Instagram kwam ik bij Emma terecht en zij maakte heel last minute nog tijd voor me vrij. Door haar kennis en professionaliteit wist ik dat zij mijn boekhouding moest gaan doen. Ze stelde me dan ook meteen op mijn gemak.

Bovendien is ze enorm toegankelijk, flexibel en goed bereikbaar. Wanneer ik een mailtje stuur, heb ik gegarandeerd dezelfde dag nog antwoord. Enorm fijn om met je te werken, Emma! Thanks!

Astrid

Wonderlikwebdesign.com

Get In Touch

11 + 5 =

0615331011
Emma@emmastaxlaw.nl